Mijn diensten

Lezingen en webinars

M.Sc Sport- en prestatiepsycholoog

Vanuit mijn opleiding tot M.Sc sportpsycholoog heb ik veel theoretische kennis meegekregen over hoe te presteren op topniveau. Als topsporter, als artiest, maar ook als ondernemer. De topsport en het bedrijfsleven kennen namelijk gigantisch veel raakvlakken. Één van de belangrijkste raakvlakken is de cruciale factor in duurzaam succes: Intrinsieke motivatie!

Lijkt het je interessant als ik een lezing kom geven bij jouw team, op jouw congres, of bij jouw bedrijf over het belang van intrinsieke motivatie en hoe je dit kunt beïnvloeden? Op maat maak ik een geschikte presentatie die bij jouw organisatie past! Daarnaast zijn er naast intrinsieke motivatie natuurlijk nog tal van andere belangrijke mentale factoren en vaardigheden die belangrijk zijn om te bezitten om het beste uit jezelf te halen en te presteren op jouw hoogste niveau. Kijk dus gerust even rond!

Tarief

Voor een op maat gemaakte lezing geldt een vast tarief van €225

Contact

Meer informatie nodig? Check mijn socials of stuur me even een appje op: 0683862828

Intrinsieke motivatie sportpsycholoog

Intrinsieke motivatie

Intrinsieke motivatie is de bakermat van succes. Tijdens mijn lezing over intrinsieke motivatie zal ik het hebben over de verschillende pijlers die intrinsieke motivatie tot stand doen komen, hoe je die kunt beïnvloeden en ik zal tools bieden die ervoor zorgen dat je deze motivatie kunt behouden.

Duurzaam presteren

Iedereen kan wel een korte periode van focus houden om bepaalde korte termijn doelen te bereiken. Maar hoe zorg je ervoor dat je een systematische focus kunt ontwikkelen en er nog plezier aan kunt beleven ook! Het vieren van succes, het stellen van de juiste doelen en mentaal kunnen loskoppelen van je sport of werk zijn enkele voorbeelden.

Visualiseren sportpsychologie

Visualiseren van succes

Visualiseren van succes zorgt ervoor dat je jouw wensen en idealen beter voor je ziet. Zo zorg je ervoor dat je jezelf beter voorbereidt op het daadwerkelijk uitvoeren van processen. Je rolt in je brein een mentale rode loper uit om straks beter op het proces te kunnen focussen.